A MRL Miskolci Alapszervezet tagjai és családjaik a Mikulásnál jártak!
A Diósgyőri Mikulásvonat nem egy hétköznapi utazást jelent a lillafüredi kisvasúton, hanem egy közel 2 és fél órás, varázslatos kalandot a gyermekek és családok számára a Mikulás meseszép, varázslatos Mesebirodalmában. A kívül-belül feldíszített és fűtött, (este kivilágított) vonaton minden kocsiban jelmezbe öltözött szereplők várták a gyermekeinket, akik az utazás alatt – játékos formában – felkészítést nyertek a lillafüredi feladatokra. Lillafüreden a „Mesebirodalom” kapujánál maga a Mikulás várta csapatunkat, majd további jelmezbe öltözött szereplők bekapcsolódásával egy 75 perces interaktív szabadtéri mesejátékba vonták be 60 fős csapatunkat, meseszép díszletek között, a miskolci óvodások és általános iskolások által feldíszített parkban. A program elsősorban a 2 és 10 év közötti gyermekek számára lett kitalálva, mert nekik jelent a Mesevilág valóságos élményt. A feldíszített Mikulásvonat járata, valamint a gyönyörű környezet a szülők és a kísérők részére is kellemes kikapcsolódást biztosított. Betegek-gyógyultak együtt szórakozhattak családjukkal és társaikkal.
A szabadtéri mesejáték programja úgy épült fel, hogy a Mesebirodalom lakóinak rövid színpadi műsorát követően először előcsalogatták a Mikulást, majd ezt követően a gyermekek összesen 4 helyszínen, egyenként 12 perces, a személyes közreműködésüket, ügyességüket is igénylő interaktív mesejáték keretében találkozhattak a Mesebirodalom lakóival.

Az idei évben ellátogathattunk Kifalvára, hogy ott segíthettünk Max-nak, és Cindy Lou-nak visszaszerezni az ellopott ajándékokat a Grincs-től. Megismerhettük hogyan is fognak halat télvíz idején az igazán profik – a nagy Ho-Ho-Horgász és a Főkukac ünnepi halszerzésének történetébe csöppenhettünk bele , illetve sok régi jó baráttal találkozhattunk, és közösen ünnepelhettünk Aranyhaj és Flynn Rider esküvőjén. Természetesen a Mikulás bácsi is várt bennünket díszes házikójában, hogy megajándékozhasson minden gyermeket, akik meglátogatta őt a Mesebirodalmában.
A képen a következők lehetnek: 5 ember, álló emberek és túra/szabadtéri
Nem található automatikus leírás.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Sportos Egészségnap szűrővizsgálatokkal Salgótarjánban

Egy év kihagyás után 2021. szeptember 18-án került megrendezésre a IX. Városi Sportos Egészségnap a Salgótarjáni Sportcentrumban és Sportcsarnokban, ahol mód nyílt a szabadban mozgással tenni az egészségünkért és egyúttal tájékozódni egészségi állapotunkról. A megjelentek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszín kampány Siófokon

A  Siófoki Alapszervezet a város civil szervezeteinek képviselőivel (pl. Veseklub, Nyugdíjas klub, Nőklub) 2021. október 21-én rendezte meg a siófoki Perczel Mór Gimnázium tanulói részvételével a mellrák elleni küzdelem figyelemfelhívó kampányát. A viharos szél ellenére Olvass tovább...

Egyéb

„Szerelmi leckék hitetleneknek”

60. filmklub – Az élet nem hagyja magát