A Szekszárdi Gemenc Motoros Egyesület Sárosdi Pincészetében rendezte meg 2018.10.27-én ünnepélyes taggyűlését, melyre meghívót kapott a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet elnöke.

Dusa Márk elnök ünnepélyes köszöntő szavai után az egyesület elnökhelyettese beszámolt 2018.év elejei megalakulásukról és az eltelt időszak eseményeiről.

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet felkérésére részt vettek egy országos rendezvényen „Motorral az Emlőrák Ellen” címmel, melyet a Magyar Rákellenes Liga központi vezetősége hirdetett meg.

A Szekszárdi Alapszervezet elnöke örömmel vette a meghívást erre az ünnepi rendezvényre, hiszen egy nagyon jó kapcsolat vette kezdetét, ami a továbbiakban erősödni fog.

A szekszárdi hagyományoknak megfelelően vacsora következett, és már kötetlen hangulatban folytatódott a baráti beszélgetés.

Szikla József
MRL Szekszrádi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvan – januári programajánló

        A Segítő Szolgálat programja: Stresszoldó foglalkozás  1/1 – Autogén trénig Időpont: január 18. hétfő Vezeti: Kiss Anett pszichológus, Hatvani Kórház Helyszín: Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi B.u.16. Megbeszélés 1. – Heves megyei Olvass tovább...

Alapszervezetek

Adventi jótékonysági hangverseny Debrecenben

2015. december 9-én immár 16. alkalommal rendezte meg a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete hagyományos Adventi jótékonysági hangversenyét a Szent József Gimnázium dísztermében Kozempel Zsuzsa az MRL Hívás klub vezetője egy vers részlettel kezdte ez Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kirándulás Parádfürdőre

Parádfürdő Cifra Istálló és Kocsimúzeum A MRL Írisz Szolnoki Alapszervezet tagjai rehabilitációs kiránduláson vettek részt gyönyörű napsütéses őszi időben Parádfürdőn a Cifra Istálló és Kocsimúzeumban, ahol megcsodálhattuk a szebbnél-szebb hintókat, kocsikat és a gyönyörű lovakat. Az őszi Olvass tovább...