Nagyon hasznos és jó hangulatban telt az október 3-ai összejövetelünk. Vendégünk volt dr. Mangó Gabriella háziorvos-természetgyógyász. Elnök asszonyunk bemutatta egyéb közéleti tevékenységet is (költő-író) végző orvos-természetgyógyászt, aki beszámolt sokoldalú munkájáról.

Ezt követően elnökünk, Vajek Andrea felvetette, mi lenne, ha mindenki beszámolna hétvégi élményeiről. A jelenlévők nagyon jónak találták az ötletet. Megkezdődött a személyenkénti beszámoló. Mangó Gabi minden beszámolót egyenként értékelt, nemegyszer a jelenlévők véleményét is kikérve. Az interaktív foglalkozás nagyon értékes tanulási folyamattá alakult, melynek lényege a pozitív gondolkodás és mindenesedben az élet igénylése.

Reisz Zoltánné, add tovább a mosolyod

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat áprilisi programja

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat programja: Cím: Hatvan, Balassi Bálint út.16. Nővérszálló 1. em. Fogadóóra: Hétfőtől – péntekig 9-13 óráig   Stresszoldó csoportfoglalkozás 3. Időpont:   2019. április 8 hétfő 14 óra Vezeti:     Kiss Anett Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kék séta Pusztaszabolcson

A posztatadaganat szűrésre felhívás jegyében 2017. november 11-én kék sétát tartott a Pusztaszabolcsi Alapszervezet. A séta után Csordásné dr. Juhász Judit tartott előadást a szűrés fontosságáról.

Alapszervezetek

Hitünk szerepe a gyógyulásban

Időpont: 2015. november 26. 14 óra Előadó: Brazda Judit, a Hatvani Kórház lelki gondozója Helyszín: Hatvani Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi Bálint.u.16. “Ha hitben járunk,akkor a nyugalom helyén vagyunk. A hit örömmel és békességgel jár együtt. Olvass tovább...