A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete anyajegyszűrést szervezett 2018. június 23-án szombaton, a Hatvani Strandfürdő területén.

A szűrést végezte: Dr. Dóka Andrea bőrgyógyász szakorvos 

A kedvezőtlen időjárás ellenére sokan eljöttek a szűrésre. A strand vezetősége jutányos áron, látogató jegyet ajánlott fel azoknak, akik csak a szűrővizsgálat céljából látogattak ki a strandra.

39 fő  jelent meg a vizsgálaton.

2 főt melanóma gyanúval, 1 főt egyéb tünet miatt visszarendelt Dr. Dóka Andrea bőrgyógyász további vizsgálatokra a szakrendelőbe!

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a Hatvani Strandfürdő vezetőségének és munkatársainak, hogy lehetővé tették a szűrőnapunk megvalósítását.

Lazányi Jánosné
a Hatvani Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Állítsuk meg az emlőrákot – Miskolci rózsaszín rendezvény

Szerdán délután „Állítsuk meg az emlőrákot” címmel rózsaszín sétát és szakmai programot szervezett a Magyar Rákellenes Ligával és a Mellrákinfo Egyesülettel a Miskolci Egyetem Egészségügyi kara az intézmény campusán. https://www.facebook.com/unimiskolc/videos/527061942170314/ A minap.hu cikke itt olvasható

Alapszervezetek

A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat novemberi programja

Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub Minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió Debrecen Rákóczi u. 60.   Női Egészségmegőrző torna Minden pénteken 16 órától Helyszín: Szent József Gimnázium Debrecen, Szent Anna u. 17. Gyalogolj az egészségedért Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészség percek a védőoltásokról, benne a HPV elleni védőoltásról

A Salgótarjáni Városi TV-ben Kreicsi Mária, a Salgótarjáni Alapszervezet vezetője kérdezi beszélgetőpartnereit a HPV védőoltásról: miért fontos, meddig hat, vannak-e már tapasztalatok más országban?