A Magyar Rákellenes Liga Nagyatádi Alapszervezete 2018 június 15-én kirándulást szervezett az Őrségbe, melyen 19 fő vett részt.

Megnéztük a környék nevezetességeit, Szentgyörgyvölgy református templomát, Velemér csodás Árpád-kori templomát és az onnét induló Sárgaliliom tanösvényen sétáltunk, megnéztük Magyarszombatfán a Fazekasházat és az ott készült használati tárgyakat.

Bajánsenyén ebédeltünk az Őrség nevezetes ételeiből, majd Szalafő-Pityerszeren megnéztük az Őrségi Népi Műemlékegyüttes házait.

Nagyon jó hangulatba telt a nap és csak késő este elfáradva de sok élménnyel érkeztünk haza.

Zslebics Edit

a Nagyatádi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészségnap Ságújfalun – a Salgótarjáni Alapszervezet szervezésében

Ságújfalu polgármestere felkérésére a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete  ötödik alkalommal szervezett egészségnapot 2017. április 28-án a falu lakóinak. A köszöntők és a tanulók zenés-táncos műsora után a regisztrált száztizenöt főnek lehetősége volt részt venni Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szeretetcsomagok átadása Mikulás napján

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei hatodik éve készítenek  „szeretetcsomagokat a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológia-Hospice és Sztroke Osztály fekvő és járó betegeinek és az osztályok  munkatársainak. A József Attila Művelődési Központ Klubtermében 2022. november 22-én Olvass tovább...