Nemzedékek találkozója, Idősek – fiatalok együtt.

Alapszervezetünk részéről 8-an mentünk Ózdra, a Széchenyi István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium diákjaihoz, hogy a Borsodnádasdon hagyományos Molnárkalács sütéssel megismertessük a fiatalokat, és meg is tanítsuk őket a sütésére.

Az itt tanító tanárok is szívesen kóstolták, valamint ki is próbálták a készítés folyamatát.

A fiatalok vidám műsorokkal készültek a délutánra, amelyen közülünk néhányan részt vettek, a többiek pedig elősütötték a kalácsokat, hogy kóstolás után szívesebben próbálkozzanak a tanulók.

Cél, a különböző generációk összehozása, az idősek által elfogadott társadalmi, vallási értékek közötti különbség csökkentése, az egymásra figyelés.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Heves megyei alapszervezetek vezetőinek és vezetőségi tagjainak megbeszélése – 3.

  Időpont: 2016. június 27. 10 óra Strommer Pálné köszöntőjét követően az Apci szervezet vezetője vette át a szót. Az Apci Alapszervezet rendezi meg idén az évek óta más – más alapszervezetnél megrendezésre kerülő Sportnapot, Olvass tovább...

Egyéb

Rákliga 1%

     

Alapszervezetek

Fakanál Klubfoglalkozás, dietetikus tanácsadás

Időpont: 2023. november 27. Vezeti: Sándorné Buda Ildikó dietetikus A Hatvani Segítő Szolgálatunk mai Fakanál klubfoglalkozásán mi is beléptünk az őszbe! Mai napon egészséges szendvicskrémet és zabpehely golyókat készítettünk. Szendvicskrém Receptje: A sárgarépákat meghámozzuk, kis Olvass tovább...