Március 26-án tartottuk Divatdiéták című programunkat.

Először a Nádasd Fitnesz képviseletében Balázsné Kriszti tartott bemutatót – illusztrálva – hogy a mozgásnak mennyi fajtája létezik, majd megtornáztatott bennünket.

Ezután következett Henter Izabella dietetikus, táplálkozástudományi szakember, a Magyar Rákellenes Liga elnökségi tagja. Előadásának témája a divatdiéták előnyei és hátrányai volt.

Végül a Gyárfásné Czimrák Enikő által készített finom, egészséges és étvágygerjesztő falatkákat csodálhattuk és kóstolhattuk meg.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Értünk és minden nőért – Borsodnádasdi program a Méhnyakrák Megelőzési Héten

január 21-én 16 órától tartottuk a Borsodnádasdi Praxisközösséggel közös szervezésű programunkat, az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét keretében. Vendégszereplő volt Kovács Gyuláné „Csillagok” című dalcsokor összeállítással, és Reményi Aladár saját, „Szeretet” című versével színesítette programunkat.  Közben Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ünnepélyes évzáró értekezlet a Szekszárdi Alapszervezetnél

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet idei évben is megrendezte évzáró értekezletét, a hagyományainak megfelelően, ezúttal az alapszervezet megalakulásának 8. évfordulóját ünnepelve. Az ünnepélyes megemlékező rendezvényen részt vett az alapszervezet tagsága, a meghívott vendégek, a társkapcsolatok Olvass tovább...