“Ki vagy Te, Uram, és ki vagyok én? Tudom, rossz kérdés. Engedj látnom. Árva szívem holt erét töltsd meg, égi Jóság.” (Esterházy Péter)

Szeretettel hívjuk a híveket és mindazokat, akik ismerték és szerették HADFI BERNADETTET, hogy jöjjenek el az Országos Onkológiai Intézetben lévő Irgalmas Jézus Kápolnába, az érte mondott  gyászmisére.

Időpont: 2017. október 25. 15 óra

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Márciusban ezek történtek az Alapszervezetünkben

A cukorbetegségről hallgattunk előadást 2013. március 6-án Orlai Petrics Soma Kulturális Központban. Csoportos nőgyógyászati, méhnyakrák szűrést indítottunk el, városunkban, amelyen 15 hölgy vehetett részt egy alkalommal. A tisztségválasztó közgyűlés után, Nőnapi köszöntés, és filmvetítés tette Olvass tovább...

Egyéb

Ön is segíthet

Ön is segíthet nekünk Az alábbiakban részletesen olvashat arról, hogy hogyan használjuk fel a kapott adományokat. Amennyiben támogatni kívánja a Magyar rákellenes Liga munkáját a rákmegelőzésben, felvilágosító tevékenységben, betegek segítésében, rehabilitációban a következő számokon várjuk Olvass tovább...

Egyéb

Az emlő önvizsgálata

Az emlőrák korai stádiumban az esetek jelentős részében meggyógyítható! A korai felfedezés életet menthet, ezért rendkívül fontos a havonta végzett önvizsgálat. Az elváltozás nagy részét, véletlenszerűen, a nők saját maguk észlelik először.