Az Egri Alapszervezet október 10.-én rendezvényt szervezett a mellrák korai felismerése érdekében.

A rendezvényt megtisztelte és köszöntőt mondott Martonné Adler Ildikó alpolgármester, Rozványi Balázs a Magyar Rákellenes Liga elnöke valamint Vácity József , a Markhot Ferenc Kórház főigazgatója.

A program előadói:

  • Gecse Attila – kórházlelkész, beszélt a rákbetegség lelki vonatkozásairól
  • Dr. Dósáné Dr. Fekete Márta tisztifőorvos az onkológiai kezeléseket kisegítő  gyógyító erőkről tartotta előadását
  • A kulturális programot a Farkas Ferenc Zeneiskola tehetséges növendékei szolgáltatták
  • Az előadások után a résztvevők a Dobó térre sétáltak, ahol figyelemkeltő hozzászólások és a lufik felengedése után Marcsi zumbacsoportja mozgatta meg a résztvevőket
  • A napot orgonakoncert és szentmise zárta

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

ÉLŐ SZERETET EMBERTÁRSAINKÉRT

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet a Mentálhigiénés Műhely meghívására részt vett 2021.12.07.én megrendezett eseményen, melyen 3 fővel képviselte az Alapszervezetét. Szikla József, az Alapszervezet elnöke személyesen vallatta a MIKULÁS szerepét, ajándékokkal (szaloncukor) kedveskedve a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Filmvetítés a Rákellenes Világnapon Ecséden

Rákellenes Világnap a klubban! – filmvetítés – Koller Kata története. A film megbeszélése után kitöltöttük az “Ez vagyok és ezt teszem a rák ellen” lapokat.

Alapszervezetek

Hatvani online főzőverseny

https://hatvanihirlap.hu/10-csapat-19-fele-etel-elindullelta-az-online-fozoverseny/ A május elsejei online főzőversenyre a Hatvani Alapszervezet tagja, Márkus Tiborné és családja is benevezett és első helyezést értek el a főétel kategóriában. Gratulálunk!