A könyv kitűnő kalauz nemcsak egészségeseknek, de a betegek számára is. Tartalmazza mindazokat az ismereteket, amelyek a helyes döntésekhez nélkülözhetetlenek.

„Sokat, de nem eleget beszélünk az emlőrákról.

Éppen ezért csak üdvözölni lehet ezt a munkát, amely dr. Demeter Jolán avatott tollából született. A szerző egész életét és teljes munkásságát az emlőrák szövevényes problémáinak szentelte, és hatalmas tapasztalattal rendelkezik azok megoldására.

A könyv kitűnő kalauz nemcsak egészségeseknek, de a betegek számára is.

Gyakorlati tanácsokat ad a műtéti, sugaras és gyógyszeres kezelés sikeres elviseléséhez.

Részletes útmutatót tartalmaz a csoportos, vagy az egyéni rehabilitáció kivitelére.

Egyik legfontosabb mondanivalója, hogy a beteg pszichológiai rehabilitációja is elengedhetetlen; ebben nem csak az őt ápoló személyzetnek, hanem a tünetmentes és gyógyult betegnek is fontos szerepe van.

Hangsúlyt kap az is – s ez külön dicséretet érdemel – hogy többen jobban viseljük el a bajt, mint egyedül. Ugyanakkor a holisztikus szemlélet szellemében azt is kiemeli, hogy minden egyénnek részt kell vállalnia sorsa alakításában.”

Prof. dr. Eckhardt Sándor
akadémikus

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nőnapi ünnepség Hatvanban

Időpont: 2018. március 13. kedd 14 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház (Hatvan, Kossuth L.u.24.) Színes műsorral köszöntöttük kedves vendégeinket Nőnapi ünnepségünkön. Színes műsort követően a divatbemutatónkon szebbnél szebb ruhákat öltöttek fel lányaink és boldogságtól sugárzó Olvass tovább...

Egyéb

Tegeződjünk?

Tegeződjünk? Döntsünk együtt! [socialpoll id=”2437670″] Köszönjük!

Egyéb

Közlemény jótékonysági koncert elmaradásáról

A jegy ára visszaigénylésének határideje: 2020. november 30. A Miskolci Nemzeti Színházzal közösen szervezett 2020. március 10-ei jótékonysági színházi estet a COVID-19 járvány miatt elhalasztottuk. Az előadás pótlását őszre terveztük. A járványügyi helyzet jelenlegi alakulása Olvass tovább...