MRL Miskolc – A nyári programjainkat erdei partival kezdtük.

Garadna közkedvelt kiránduló helyünk. A Bükk hegység természeti adottságai révén minden évszakban csodálatos élményt nyújt. 2017. május 24-én nyári programunkat, most már harmadik éve, közös bográcspartival kezdtük más társklubokkal együtt.

A házigazda most Az Életért a Rák ellen Egyesület volt, a többi résztvevő: MRL Miskolc, Szívbetegek egyesülete, Diabétesz egyesület.  Családias volt a hangulat, olyan mintha, már 20 éve ismernénk egymást, hisz olyan társakkal beszélgettünk, akiknek a problémája ugyanaz vagy hasonló.

A programban főszerepe volt a mozgásnak, a Shibasi és meridián tornának. Akinek kedve volt, barangolhatott a Garadna völgyben, gyönyörködhetett a  Bükk szépségében. Vendégeink voltak Vihula Mihajlo gitárművész és tanítványai, akik hangulatos műsorral szórakoztatták a jelenlévőket. A finom ebédet a tagok által sütött sütemények követték.

Köszönet a szervezőknek, a tagoknak, hogy megint egy emlékezetes szép nappal lettünk gazdagabbak.

 

Kapcsolódó bejegyzések

10000 lépés program

Sok száz prosztatarákos férfi él Heves megyében

Gyógytorna a megyében élő daganatos férfiaknak Sok száz prosztatarákos férfi él Heves megyében Bár az időskor betegségeként tartják számon, 50 év alatti férfiaknál is diagnosztizáltak már prosztatarákot Heves megyében. Hatvanban és Egerben is speciális mozgásprogramot hirdettek meg, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Globeathon – iskolai előadás Miskolcon a női daganatokról

Szeptember-október hónapban a világ számos országában tartanak Globeathon rendezvényeket, hosszabb sétát, egyéb programokat, felhívva a figyelmet a nőgyógyászati daganatok elleni küzdelem fontosságára, a nemzetközi összefogás jelentőségére. A rendezvény egy nemzetközi nőgyógyászati rákellenes összefogás része, melyből Olvass tovább...