A Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya és a Salgótarjáni Alapszervezet felhívására Nógrád megye középiskolásainak 8 csapata vetélkedett az egészséges életmód tudnivalóiról 2017. február 15-én, az Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez kapcsolódva.

Már középiskolás korban meg lehet ismertetni a tanulókkal a népegészségügyi szűréseket és remélhetőleg felnőtt korukban részt vesznek ezeken a meghívásos szűréseken.

https://www.youtube.com/watch?v=xPmyCFJT_ZE

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Salgótarjáni Alapszervezet januári programtervezete

2019.01.09-tól Nordic Klub Szerdánként 10 órától. Első alkalommal találkozó a Tó strandnál 2019.01.14-tól Simonton Klub Hétfőnként József Attila Művelődési Központ Kisterem 14 óra 2019.01 10-től  Tornaklub Meridián 3-1-2 és nyiroktorna Csütörtökönként József Attila Művelődési Központ Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hogyan találjam meg lelki békémet? – Daganatos betegek családtagjainak lelki állapotáról Hatvanban

Időpont:  2016. december 13. kedd, 14 óra Előadó:  Győrfi Andrea pszichológus Budapest Helyszín: Hatvani Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi B.u. 16. A MRL Hatvani Alapszervezetének egyik utolsó klubnapjára  nagyon sokunkat érintő témát hozott el hozzánk Győrfi Olvass tovább...

Alapszervezetek

Napsütötte kirándulás

A MRL Gyöngyösi Alapszervezetének tagjai kiránduláson vettek részt 2020. november 18-án. Útvonal: Gyöngyössolymos-Kerek gyep-Csepegő forrás-Cserkő-Lajosháza-Gyöngyössolymos. A kirándulásunk nagyon vidámra sikeredett. Nagyon élveztük a napsütötte vidéket. Gombát is kerestünk, de ehetőt nem találtunk.