A Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete a hagyományos, a 2016. évet lezáró  éves Közgyűlését 2017. február 20-án tartotta.

A Ligában a Küldöttgyűlés alapszervezetenként azonos napirend szerint zajlik, az idén ez 14 napirendi pontban volt összefoglalható.

A határozatképesség megállapítását a Mandátum Bizottság jelentette.

Elhangzott a a 2016. évi szakmai és pénzügyi beszámoló, megtörtént annak elfogadása, majd a 2017. év programtervezetének és költségvetésének ismertetése után a tagok nyílt szavazással történő egyöntetű elfogadása.

Idén küldötteket is választottunk, mivel az előzőek 2 éves mandátuma lejárt. A jelöltek neveit a 2016. december 26-án megválasztott Jelölő Bizottság terjesztette elő, majd a jelöltek igenlő nyilatkozatai után titkos szavazással megválasztottuk őket.

A siófoki küldöttek: Horváth Józsefné, Keszthelyi Györgyné és Nagy Józsefné lettek, akiknek gratulálunk és jó munkát kívánunk az elkövetkezendő 2 évre.

Az összejövetel a tagjaink által sütött finomságok fogyasztása melletti beszélgetéssel fejeződött be.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

PSA szűrés az Egészségügyi Világnap alkalmából Egerben

Az Egri Alapszervezet ingyenes prosztataszűrést szervez 2019. április 1-jén 9-12 óra közott az EKMK LISZIBEN. Várjuk az érdeklődőket!

Alapszervezetek

Fókuszban a férfiak egészsége – Ha november, akkor Movember

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2022. november 03-án „Fókuszban a férfiak egészsége” címmel tartott programot a József Attila Művelődési Központ Klubtermében. Kreicsi Mária, az alapszervezet elnöke beszélt a Movember mozgalomról, a 10 Ezer lépés programról, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ez vagyok, és ezt teszem a rák ellen: A cselekvés éve! – Rákellenes Világnap Hatvanban

2020-02-17 Rákellenes Világnapi rendezvényünket immár 11. alkalommal szerveztük meg a Rákellenes Világnap tiszteletére. Időpont:  2020. február 14. péntek 14 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődés Ház Hatvan, Kossuth tér 24. Az első Rákellenes Világkongresszust 2000-ben tartották meg Olvass tovább...