Időpont:   2017. február 22-én Poórné Mike Éva kézműves vezetésével elindult az idei kreatív klub, a Hatvani Segítő Szolgálat helyiségében.

 

A mai klubfoglalkozásunkon húzózárból készítettünk kitűzőt, karláncot – ki minek akarja használni. Ügyes kezek varrták, formálták a szép rózsaszálat.

Egy kicsit jó volt megállni, megpihenni, beszélgetni klubtársainkkal.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Márciusi program – Salgótarjáni Alapszervezet

2016.03.05. „(A)mit tehetsz a rák ellen” Vetélkedő a megye középiskolásainak Helyszín: Megyeháza Étterme 10-12 2016.03.08. Nőnapi  rendezvény: vendégünk az Anita Hungária Kft Köszöntő, divatbemutató, az Apolka című rövidfilm vetítése, hastánc bemutató Helyszín: Balassi Bálint Megyei Olvass tovább...

Alapszervezetek

Túra az Erdőteleki Arborétumba

A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai Erdőtelekre túráztak. Az Erdőteleki Arborétumot néztünk meg. Sok gyönyörű virágok láttunk. Nagyon jól éreztük magunkat az arbarétum friss levegőjében a madarak csicsergése mellett.

Alapszervezetek

GyöngyPosta Egerben – XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét

Az Egri Alapszervezet is csatlakozott a Mályvavirág Alapítvány XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét GyöngyPosta programjához. Jöjjön el és vegyen részt a programunkon! Helyszín: Agria Park Bevásárlóközpont Időpont: 2017. január 28. szombat 14-17 óra között.