A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálata közös szervezésben az Albert Schweitzer Kórház Egészségfejlesztő Iroda, Heves Megyei Kormányhivatal Hatvani Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály és a Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Szolgálat Védőnői Szolgálat a Mályvavirág Alapítvány felhívására csatlakozott az országos programhoz.

Időpont: 2017. január 27. péntek 14 óra

Célunk az volt, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a méhnyakrák megelőzhető!

A kész karláncokat  a hatvani kórház nőgyógyászati osztályának és a MRL Segítő Szolgálatnál az érintett betegeknek ajánljuk fel, szimbolizálva, hogy velük vagyunk, velük érzünk ezekben a nehéz pillanatokban!

 

 

Hatvan,2017. január 27.                             Lazányi Jánosné  elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kék séta Pusztaszabolcson

A posztatadaganat szűrésre felhívás jegyében 2017. november 11-én kék sétát tartott a Pusztaszabolcsi Alapszervezet. A séta után Csordásné dr. Juhász Judit tartott előadást a szűrés fontosságáról.

Alapszervezetek

Rákellenes Világnap – dr. Kubinyi Pál nyomában

A Rákellenes Világnap alkalmából a Magyar Rákellenesen Liga Miskolci Alapszervezetének meghívására Miskolcon jártunk, Igen érdekes előadást hallottunk dr. Oross Endre osztályvezető főorvostól, dr. Furka Andrea osztályvezető főorvostól, valamint dr. Török László főorvostól.  Sok új ismerettel Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tabi vízitorna

A Tabi Alapszervezet beszámolója Könnyed vízi torna a tabi uszodában. Végre beindultunk, találkozhattunk! Gyertek többen!