1. november 7-én tartottuk a „Nőkről Nőknek” szóló programunkat. A már szokássá vált kulturális műsorral kezdtünk, ahol a Montázs Mazsorett csoport táncában gyönyörködhettünk, majd egy verset hallottunk a NŐ-ről.

Ezután Dr. Tóth Lászlóné, a Budapesti Anita Hungária Kft. ügyvezetője tartott előadást „Nők szólnak a nőknek” címmel, és a mellrák, valamint műtét utáni rehabilitációjának lehetőségeiről beszélt.

A vendéglátást az Ózdi Egészségfejlesztési Iroda biztosította, amíg Alapszervezetünk néhány nőtagja felkészült a bemutatóra.

Tovább folytatódott a műsor. Lányaink soha nem próbált szerepet vállaltak, az Anita Hungária termékeiből a fehérneműk bemutatását. Végig nagy taps kísérte őket.

Nagy örömmel és megelégedettséggel zártuk műsorunkat, úgy éreztük, hogy sikerült új ismeretekre szert tennünk, és érezni, hogy milyen rejtett lehetőségek vannak bennünk, nőkben.

Cseh Istvánné
Borsodnádasdi Alapszervezeti vezető

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mindennapi egészségünk

A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai 2019. október 2-án egészségnapon vettek részt, ahol előadásokat hallgattak meg. A rendezvény moderátora dr. Mangó Gabriella háziorvos volt. A következő előadások hangzottak el: Nagy-Kovács- Magdolna dietetikus Juhász Éva – a kézhigiénia Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rákellenes Világnapi séta Hatvanban

A Magyar Rákellenes Liga idén is meghirdette a Rákellenes Világnapi sétáját Hatvanban, február 4-én. Az első Rákellenes Világkongresszust 2000-ben tartották meg Párizsban. Az esemény emlékére a kongresszus február 4-ét RÁKELLENES VILÁGNAP – nak nyilvánította, hogy Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szemétszedő akció Gyöngyösön

Május 22-én a képviselők kérésére szemétszedő akcióban vettünk részt, a Gyöngyösi Alapszervezetből 12 fővel. A rossz idő ellenére remek hangulatban telt a délelőttünk. Szomorúsággal szembesültünk a borzalmas sok szeméttel az utakon. A képek magukért beszélnek. Olvass tovább...