1.túra
2016. augusztus 7-én, vasárnap a Hatvan-Tura útvonalon bringáztak a klub merészebb tagjai, akik be merték vállalni a 26 km-es távot oda-vissza. A túravezető Vajda Katalin volt.

Az időjárás kedvezett a kerékpározóknak. Igaz, nagy volt a hőség, de kellemesen fújt a szél. Útjuk során megtekintették az 1883-ban elkészült, Ybli Miklós által tervezett kastélyt és Tura város nevezetes emlékműveit.

2. túra
2016. augusztus 12-én, pénteken a Hatvan – Jászfényszaru közötti távot – amely 30 km oda-vissza – tették meg a Hatvani Kerékpártúrázók Klubjából öten. Szünidő lévén az unokák is csatlakoztak hozzájuk. Megtekintették a célváros nevezetes szobrait, épületeit is Vajda Katalin túravezetővel.

3. túra
2016. augusztus 13-án, szombaton újra Bringára fel! kerékpártúra. A 46 km-es távot Mácsai Tibor vezetésével tették meg a klubtagok a Hatvan – Tura – Boldog – Jászfényszaru – Hatvan útvonalon.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szépművészeti Múzeum – a Kőbányai Alapszervezet és a Szekszárdi Alapszervezet közös programja

Nagyon-nagy élmény volt a Szépművészeti Múzeumban az a pár óra, amit kísérővel töltött el a két alapszervezet érdeklődő tagsága. Megtekintettük az Ókori Egyiptom kiállítást, a Régi Képtár 1250-1600 kiállítás egy részét, az Európai szobrászat 1350-1800 Olvass tovább...

Alapszervezetek

Együttműködés Rózsaszentmártonban

Példaértékű együttműködés az iskolával Rózsaszentmártonban.

Alapszervezetek

A MRLSalgótarjáni Alapszervezet önkéntesei a Mátraterenyei Egészségnapon

A Mátraterenyei IKSZT felkérésére a Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei részt vettek a település Egészségnapján 2023.október 07-én. Az orvosi rendelőben a megjelenteknek szervezetünk szakképzett önkéntesei 9-13 óráig szájüregi, szűrést, PSA tesztet, prosztatarák kockázati felmérést végeztek és szóbeli Olvass tovább...