2016. június 4-én a Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Mentálhigiénés Műhely és a Szekszárdi Civil Kerekasztal meghívására a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet is részt vett a meghívók által szervezett „Önkéntesek Napja és a Hála- Gála„ rendezvényen.

A Szekszárd Babits Mihály Kulturális Központ előterében civil szervezetek, önkéntes kezdeményezések kaptak lehetőséget a bemutatkozásra 10-18 óráig.

Csillagné Szántó Polixéna Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Humán Bizottság elnöke köszöntőjével megnyitotta a civil szervezetek rendezvényét.

Az „Önkéntesek Napja és a Hála- Gála„ rendezvényén zenés-táncos fellépők műsoraikkal kedveskedtek a jelenlévő meghívott vendégek és más érdeklődők számára, melyen 22 civil szervezet képviseltette magát.

A Nagyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet az „Ifjú Szív” Magyarországi Német Nemzetiségi Néptáncegyüttes asztalánál kapott lehetőséget a szemléltető anyagainak, valamint a Magyar Rákellenes Liga és külön a Szekszárdi Alapszervezet működésének bemutatására, ill. az érdeklődők kérdéseinek megválaszolására.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Együtt szaladni Mariával a homokos tengerparton – Zacher Gábor előadása Kerekharaszton

Február 26-én dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos előadására kaptunk meghívót a  Kerekharaszti alapszervezet elnökétől, Luklíder Jánosné Ágikától. Dr. Zacher Gábor neve sokunk számára ismerős lehet a TV-ből, ő ugyanis az egyik legnépszerűbb és legtöbbet megszólaltatott orvos Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mit nem tudunk az urológiai betegségekről?

MEGHÍVÓ   A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete tisztelettel meghívja az érdeklődőket a „MIT NEM TUDUNK AZ UROLÓGIAI BETEGSÉGEKRŐL?” című előadásra Előadó: Dr. Grósz László szakorvos  Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ Csatár terem (7100 Szekszárd, Szent István tér 10.) Olvass tovább...

Alapszervezetek

Civil Randevú Egerben

2018.január 12-én Civil Randevú volt Egerben, a megyeszékhelyen, ahol elismeréseket is adtak át. Ma, amikor a civil szféra politikai játékszer is, az egri helyzetet meg kell becsülni. Itt tényleges civil élet van, aktív közösségekkel. Sokan Olvass tovább...