A Siófoki Alapszervezet 2015- december 18-án tartotta hagyományos karácsonyi ünnepségét a Kálmán Imre Kulturális Központban. A terem zsúfolásig megtelt, ami nagy öröm számunkra.

Csohánné dr. Kovács Anna köszöntötte a megjelenteket és a szeretet fontosságáról beszélt.

Ezután Kostyán Hajnalka, a Perczel Mór Gimnázium 9.kny. osztályos tanulója Ady Endre: Karácsony c. gyönyörű versét szavalta el.

Utána a Kálmán Imre Műhely Karancz Katalin vezette gyerekcsapata következett, akik egy ma, a családi karácsonyozás nagyon aktuális kérdését dolgozták  fel.

Ezt követően a Siófoki Művészeti Iskola tanárnője /Bognár Volenszki Betti/ három tanítványával /Bótor Kadosa, Császár Csaba, Kassai Tamás/ a legszebb és legismertebb karácsonyi dalokat hozták el nekünk. Az énekeket velük együtt dúdoltuk, illetve énekeltük, jó hangulatot teremtve ezzel.

A folytatásban prof. dr. Simon Tamás elnök úr üzenetét tolmácsoltam a tagoknak, majd az ajándékcsomagok átadása, illetve a tagjaink és a Marci-pékség finomságainak kóstolásával, kötetlen beszélgetéssel és egymásnak szeretetteljes, áldott karácsonyt és boldog új évet kívánva fejeződött be a műsor.

Csohánné dr. Kovács Anna elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rákellenes Világséta Kerekharaszton

A Kerekharaszti Alapszervezetet is csatlakozott a Rákellenes Világsétához. A Község Házától indultunk településünk utcáin sétálva. Jó volt újra együtt, s részese lenni ennek a nemes eseménynek. 12 fő vett részt a sétán.

Alapszervezetek

Gödöllői decemberi programajánló

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a decemberi programunkat. Várunk Benneteket! Vajek Andrea Add tovább a mosolyodat Magyar Rákellenes Liga  Gödöllői Alapszervezet  elnöke +36 70 778 32 79

Alapszervezetek

Megelőzés, önvizsgálat – iskolai program

Filmvetítéssel egybekötött beszélgetés 8. osztályos lányokkal. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet felkérést kapott a Kossuth Lajos Általános Iskola védőnőjétől, Szalai Csillától, hogy két tanóra keretében a megelőzésről az önvizsgálat fontosságáról beszélgessünk 8. osztályos lányokkal. Olvass tovább...