Időpont: 2014.06.23-06.26 ig.

Helyszin: Siófok és Tihany

Résztvevők száma: 12 fő

Részvétel formája: önköltséges

 

A Siófoki alpszervezet megérkezésünk délutánján a szép új irodájukban fogadtak bennünket. Elnök asszonyuk Anikó bemutatta az alapszervezet programjait, az iroda kialakítás körülményeit, elmondta a lehetőségeket amelyeket kiszeretnének használni. A kedves tagok rendkívül gazdag uzsonnával, és kötetlen beszélgetéssel tették színessé és szívélyessé ezt a délutánt! Befejezésként rövid sétát tettünk a szépséges Balaton tó partján, hiszen az Alföldi embernek mindég csodaszép látványt nyújt ez a környezet.

Köszönjük a siófoki asszonyok szíves vendéglátást, és viszontvárjuk őket Hajdúszoboszlóra a felüdülőhelyre!!                 

Miklós Jánosné elnök

MRL Hajdúszoboszlói Alapszervezet

A Magyar Rákellenes Liga Hajdúszoboszlói és Siófoki Alapszervezetei 2014. június 23-án, Siófokon tartották önkéntes tagjaik tapasztalatcseréjét. A jelenlévő tagok bemutatkoztak egymásnak, majd a vezetőik, Miklós Jánosné és Csohánné dr. Kovács Anna tartottak tájékoztatást munkáikról. Kicserélték tapasztalataikat, majd a Balatonban is megmártóztak.

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Az éjszaka tapintása

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe a Vakrepülés Színjátszó Egyesület előadásában Donáti István darabját. Helyszín: Zuglói Civil Ház, XIV. kerület, Csertő Park 12. Időpont: 2017. 04. 21. 18 óra Jegyek a helyszínen válthatók. http://www.vakrep.hu/news.php  

Egyéb

„KÁR LENNE, HA RÁK LENNE”! vetélkedő

Mit teszek az egészségemért? A Hatvani Szent István Általános Iskola 7.-8. osztályos tanulói már tudják, mit tehetnek érte.