Magyar Rákellenes Liga

Éves közgyűlés Debrecenben

A Debreceni Alapszervezet 2024. március 12-én tartotta éves közgyűlését az Onkoradiológiai Klinika szeminárium termében.

A Mandátum bizottság tagjai végezték a regisztrálást, ásványvizet, pogácsát és édes süteményt kínáltak a jelenlevőknek. A budapesti központunk segítségével ez évben is Béres cseppet vehettek át tőlünk a tagjaink.

Kozempel Zsuzsánna levezető elnök 14:00 órakor ismertette a közgyűlés menetét.

Felkérte a jegyzőkönyv vezetőjének: Olszewszki Sándornét. Megválasztották a jegyzőkönyv hitelesítőket, a Mandátum Bizottság tagjait.

Az elnök jelentése alapján az alapszervezet taglétszáma 134 fő, s bár a a sok betegség ellenére 50 fő jelent meg ami nem volt elegendő határozatképességhez, így a levezető elnök a közgyűlést bezárta.

A megismételt közgyűlésig aktuális kérdések kerültek megbeszélésre:

15:00 órakor került sor a megismételt közgyűlésre, amely már határozatképes volt. A Mandátum Bizottság megválasztása, a napirend elfogadása után Dr. Furka Andrea elnök asszony beszámolt az alapszervezet 2023. évi szakmai munkájáról. Boros Csaba Lászlóné a 2023. évi pénzügyi tervet ismertette. Ezt követően a 2024. évi programtervezet és költségvetési tervezet megvitatására került sor.

A beszámolókat a közgyűlés egyhangúlag elfogadta.

Ezután javaslat hangzott el a 2024. évi országos választó küldöttgyűlésen megválasztandó tisztségviselők személyére (1 fő Elnök, 1 fő Elnökhelyettes, 7 fő Elnökségi tag, 3 fő Felügyelő bizottsági tag, 3 fő Etikai bizottsági tag). A közgyűlés egyhangúlag elfogadta név szerinti jelölésüket.

Megköszönték a vezetőség munkáját. A levezető elnök 15:50 órakor bezárta a jól sikerült, kiváló hangulatú és eredményes közgyűlést.

Kozempel Zsuzsánna MRL Debreceni Alapszervezet vezetőségi tag