Magyar Rákellenes Liga

Támogass minket adód 1%-ával!

Kedves Adományozónk!

Kérjük, adód 1%-ával segítsd a Magyar Rákellenes Liga munkáját 2024-ben is! Köszönjük!

Adószámunk: 19653417-2-43 

Elektronikus úton: amennyiben rendelkezel elektronikus tárhellyel, nyilatkozatodat a legegyszerűbb módon így nyújthatod be:

Papíron postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen illetve meghatalmazott útján nyújthatod be:

Letölthető 23EGYSZA  nyomtatvány: https://nav.gov.hu/nyomtatvanyok/letoltesek/nyomtatvanykitolto_programok/nyomtatvanykitolto_programok_nav/23EGYSZA

Abban az esetben, ha a nyilatkozatokat eseti meghatalmazott útján kívánod benyújtani, a meghatalmazottnak a nyilatkozathoz csatolnia kell a magánszemély által adott, a nyilatkozat benyújtására jogosító meghatalmazását.

Fontos, hogy az azonos kedvezményezett körbe tartozó szervezetek közül csak egy javára lehet érvényesen rendelkezni. Figyelni kell arra, hogy nem érvényes a rendelkezés akkor sem, ha a nyilatkozat nem tartalmazza a kedvezményezett adószámát, az adatok tévesek, olvashatatlanok, vagy az adózó az adóját a rá vonatkozó törvényes határidőig nem fizeti meg.

Adószámunk: 19653417-2-43

Amennyiben nem tudod az 1%-ot felajánlani, másként is támogathatod munkánkat rendszeres, vagy egyszeri adománnyal: https://rakliga.hu/tamogatas/

Köszönjük támogatásodat!