Magyar Rákellenes Liga

Taggyűlés és ünnepség Gyöngyösön

Megtartottuk a 2022-es év utolsó taggyűlését december 5-én. Takarékossági (terembérlet, fűtés, stb.) és egyéb szempontokat figyelembe véve a taggyűléssel egyidejűleg a Mikulást és a Karácsonyt is megünnepeltük.

Most is, mint mindig igen szép számmal (több mint 40 fő) vettünk részt ezen a rendhagyó gyűlésen, ami éppen egybeesett az Önkéntesek Világnapjával is. Ez alkalomból köszönet minden önkéntesnek, aki önzetlenül részt vállal különféle, mások számára hasznos tevékenységben anyagi ellenszolgáltatás nélkül.

Az elmúlt időszakot a közelmúltban már többször is értékeltük, így most csak a jövőbeni és jelen feladatokra koncentrálunk.

Programunk hivatalos része után kezdetét vette kis karácsonyi ünnepségünk.  Kelemen Lászlóné és Mága Istvánné gyönyörű, megható verset mondtak, melyek a szeretet ünnepéről, az egymás iránti megértésről, tiszteletről szóltak.

Az uzsonnát együtt készítettük el a taggyűlés előtt, ami immár hagyomány nálunk, a lilahagymás zsíros kenyér paradicsommal, paprikával, sajttal díszítve. Sokan hoztak otthonról különféle sós és édes süteményeket.

Rendezvényünk egy kis mozgással, tánccal fejeződött be, tagtársunk Perneki Ferenc jóvoltából, aki most is, mint minden ilyen alkalomkor a zenét szolgáltatja.

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke