Magyar Rákellenes Liga

Egyedül nem megy, együtt könnyebb – önkéntesek köszöntése Hatvanban

dav

Időpont: 2019. augusztus 3. szombat

Helyszín: Hatvani Albert Schweitzer Kórház parkja

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének és Segítő Szolgálatának közel húsz fős önkéntes segítői a mai napot együtt töltötték vidám, beszélgetéssel, főzőcskézéssel.

Csekélyke jutalmazás volt ez az egész éves áldozatos munkájukért cserébe!

Az idő is nagyon kedvező, szép napsütéses volt egész délelőtt, de bizony, ahogy befejeztük az ebédet, leszakadt az ég, egyik percről a másikra!

Balogné Margitka finom babgulyást főzött nekünk. Dencs Andrásné Magdika látva, hogy egész délelőtt a finom házi süteményeket falatozzuk, ebéd előtt jócskán megtornásztatott bennünket! A vihar miatt a beszélgetést már a segítő szolgálat irodájában folytattuk.

Az alapszervezet elnökeként hálás szívvel mondtam köszönetet társaimnak az évek óta nyújtott önzetlen segítségért, amit a rendezvények, klubnapok, sportnapok lebonyolításában, valamint a kórházban fekvő beteg látogatásával nyújtottak nekem.

Köszönetet szeretnék mondani az Albert Schweitzer Kórház főigazgatójának, dr. Stankovics Évának a szép, ligetes helyszín biztosításáért.

Bízom benne, hogy a továbbiakban is segítségemre lesznek. Hiszen mindannyian tudjuk: „Egyedül nem megy…együtt könnyebb…”

22 fő töltötte együtt napot.

Lazányi Jánosné
elnök