Magyar Rákellenes Liga

Amire büszkék vagyunk Hatvanban – fotókiállítás

 Néhány héttel ezelőtt a hatvani önkormányzat fotópályázatot hirdetett „Amire büszkék vagyunk Hatvanban” címmel profi és amatőr fotósok részére. A határidőig 78 fotó érkezett be.

A fotókiállítás megnyitó ünnepségére Horváth Richárd polgármester úrtól a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete is meghívást kapott, és örömmel részt is vettünk a megnyitó ünnepségen.

A legjobb 24 képből nagyméretű molinók készültek, melyekből délután kiállítás nyílt a Kossuth téren.

A kiállított fotókat Nánási Tamás fotóművész és Krieger Tamás producer, művészeti vezető választották ki.

A megnyitón Horváth Richárd polgármester úr megnyitó beszédében elmondta: elnézve a képeket, egyáltalán nem tudni, hogy melyiket készítette profi, vagy amatőr fotós. Minden fotó nagyszerű képet fest Hatvanról, büszkeség ránézni a vásznakra. – Ezek az alkotások jól elmesélik mindazt, ami tulajdonképpen Hatvan. Itt élünk, ezen falak között vagyunk boldogok, itt vívjuk küzdelmeinket, ezekben a terekben történnek életünk legfőbb eseményei. Büszke vagyok Hatvanra, hogy ilyen szép és fejlődő arcát mutatja. Én magam is szeretek itt élni, a város minden szeglete más és más okok miatt, de nagyon kedves és fontos nekem – részletezte a városvezető.

Mi is nagyon büszkék vagyunk szeretett városunkra, Hatvanra!

Lazányi Jánosné