Nem lehet elégszer felhívni a figyelmet a prosztatarákos férfiak jobb életkilátásait segítő tornára. Tornázz a videók segítségével!

A Gyógyulj velünk Egyesület sajtóközleménye:

Kevesebb panasszal és jobb életkilátásokkal élhetnek azok a prosztatarákkal szembesült férfiak, akik rendszeresen mozognak: mostantól ötperces videók segítenek a speciális, odahaza is elvégezhető gyakorlatok megtanulásában. A 10 Ezer Lépés Program keretében elkészült, szabadon megosztható, beágyazható videók a kórházi kezelés utánra keringésjavító, a vénás- és a nyirokrendszert támogató gyakorlatokat, a vizelettartási-, széklettartási- és ürítési képességet erősítő, illetve ezen folyamatok feletti kontroll megőrzését vagy visszaszerzését, az erekciós képesség javítását is elősegítő tornát mutatnak be.

Köszönjük, ha a mellékelt sajtóanyag nyomán hírt adnak a prosztatarákos férfiak számára kézzel fogható segítséget nyújtani képes videók megjelenéséről. A témában szakértő nyilatkozóként Kapitány Zsuzsanna gyógytornász, a Gyógyulj Velünk Egyesület elnökségi tagja örömmel áll a szerkesztőségek rendelkezésére.

A mellékelt sajtóanyagban megtalálható a videók elérhetősége, de ide is becsatoljuk a közvetlen linkeket:
1. videó: Kórházi kezelés utáni gyógytornahttps://youtu.be/n22sOLW0eh8?t=3s

2. videó: Medencefenék- és intimtorna a panaszok csökkentéséérthttps://youtu.be/XlRrCNvFQjk?t=3s

3. videó: Rehabilitációs tornahttps://youtu.be/u7VhhJT1YvY?t=3s

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyösiek Bakonyszücsön

Meglátogattuk Márta néni sírját. Egy csokor virággal emlékeztünk az elhunytra.  Megbeszéltük, hogy mennyit tehetünk az egészségünkért mozgással és prevencióval. Sokat mozogtunk és túrákon vettünk részt, segítettünk a felújított otthon átadásának takarításában.

Alapszervezetek

Divatdiéták – előadás Borsodnádasdon

Március 26-án tartottuk Divatdiéták című programunkat. Először a Nádasd Fitnesz képviseletében Balázsné Kriszti tartott bemutatót – illusztrálva – hogy a mozgásnak mennyi fajtája létezik, majd megtornáztatott bennünket. Ezután következett Henter Izabella dietetikus, táplálkozástudományi szakember, a Olvass tovább...

Alapszervezetek

PSA szűrés Makláron

december 28-án a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete a Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezetének véradás programjához csatlakozva reggel 9 órától este 18 óráig prosztata szűrést szervezett az Egertől 20 km-re fekvő Maklár település férfi lakosainak. Olvass tovább...