Magyar Rákellenes Liga

Somogy megyei vezetők összejövetele

A Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete 2016. június 29-én  –hagyományainak megfelelően – tartotta a Somogy megyei alapszervezetek vezetőinek összejövetelét, amelyet évente két alkalommal szervez meg.

A Liga részéről jelen voltak  Strommer Pálné és Gál Imre vezetőségi tagok, akiknek közreműködésével tárgyaltuk meg az aktuális feladatokat, figyelembe véve a térség és az egyes települések adottságait, lehetőségeit.

A vezetők választ kaptak az alapszervezeti munkájuk végzéséhez szükséges kérdéseikre, s megoldást találtunk a felvetett problémáikra.

Egyetértettünk abban, hogy szükség van az ilyen jellegű találkozókra, beszélgetésekre, az egymás munkáinak jobb megismerésére és a tapasztalataink kicserélésére.

A hivatalos munkánk befejezése után köszönetünk kifejezése jeléül lehetőségem volt átadni „Az első 25 év” című, a Liga 25 éves jubileumára kiadott könyvet dr. Balázs Árpád volt siófoki polgármester úr részére is, aki hivatali ideje alatt számos alkalommal és módon segítette alapszervezetünk munkáját.