Magyar Rákellenes Liga

Klubfarsang Debrecenben

Február 14-én Klubfarsangot tartottak a Debreceni alapszervezetnél. Egymás után érkeztek a klubtagok finomabbnál finomabb süteményekkel, egyéb finomságokkal. A klubfoglalkozás kezdetére megtelt a terem és az asztal is.

Ilyen sokan még egyik évben sem voltak (44 fő).
Kozempel Zsuzsa klubvezető köszöntötte a megjelent klubtagokat. Ezt követően bemutatta a Thaly Kálmán utcai óvoda Mókus csoportját és Tóth Kató Tünde óvónőt. Évek óta ennek az óvodának a csoportjai adnak műsort, így már a bevonulásnál is taps fogadta őket.
Az óvónő bevezetőjében a farsangról és szokásokról szólt. Ezt követően a 6 óvodás 3 kislány és 3 kisfiú farsangi műsorral kedveskedett a megjelenteknek. Műsoruk most is mosolyt csalogatott a klubtagok arcára. Nagy tapssal köszönték meg azt. A mondókás könyvet és kifestőt az óvodások most is örömmel fogadták.
Most a kézműves foglalkozáson készült kis csibékkel is kedveskedtünk a gyerekeknek. Az óvónő egy verses, mondókás kötetet kapott, ami hasznos lehet a mindennapi munkájában.
Ezután a kis óvódások fogyaszthattak a süteményekből, de még csomagoltunk is nekik, amit majd az óvodában fogyasztanak el.

A műsor után, a kora esti órákig tartó, jó hangulatú, baráti beszélgetések közben elfogyasztottuk a sok finomságot

Köszönjük Réz-Nagy Zoltán igazgató lelkésznek, hogy rendelkezésünkre bocsátotta az Evangélikus templom Közösségi termét, és Tornóczky Ildikó gondnoknak, az előkészítő és lebonyolító munkában nyújtott segítségért.
.

Következő klubfoglalkozás: 2013. március 14.-án 15:00 óra (csütörtök)
Helye: DEOEC Sugárterápia Új épület, Szeminárium I. terem

Kozempel Zsuzsa
MRL Hívás klubvezető