Rozványi Balázs programozó matematikus, regisztrált mérlegképes könyvelő. 23 éve szolgálja a Ligát alkalmazottként és választott tisztségviselőként. 1993 óta dolgozik a Magyar Rákellenes Liga gazdasági vezetőjeként, ugyanebben az évben választották meg a Liga pénztárnokává, amely tisztségre újra meg újra megválasztották. 2009-től a Liga gazdasági elnökhelyettese. A 2016. november 8-ai elnökségi ülésen az Elnökség az alapszabály rendelkezéseinek megfelelően (dr. Demeter Jolán általános elnökhelyettesi posztjáról és elnökségi tagságáról lemondása miatt) általános elnökhelyettesnek választotta.

A „hőskorszaktól” kezdve részt vett egy olyan csapat felépítésében és munkájában és a maga területén az irányításában, ahol mindenki – sokszor erején felül – igyekezett a Liga célkitűzéseit megvalósítani és ezt a mára többezres tagságú civil szervezetet működtetni.

Nagy része van abban, hogy a Liga az elmúlt több mint két évtizedben a jogszabályi kereteket kihasználva, de nem átlépve folyamatosan működött.

A Magyar Rákellenes Liga a rákbetegség elleni küzdelemben végzett tevékenységéért 2015-ben a “Daganatos betegekért” ezüst gyűrűvel tüntette ki.