Rozványi Balázs programozó matematikus, regisztrált mérlegképes könyvelő. 23 éve szolgálja a Ligát alkalmazottként és választott tisztségviselőként. 1993 óta dolgozik a Magyar Rákellenes Liga gazdasági vezetőjeként, ugyanebben az évben választották meg a Liga pénztárnokává, amely tisztségre újra meg újra megválasztották. 2009-től a Liga gazdasági elnökhelyettese. A 2017. februárjában az Elnökség az alapszabály rendelkezéseinek megfelelően (dr. Bittner Nóra lemondása miatt) elnöknek választotta.

A „hőskorszaktól kezdve” egy olyan csapat felépítésében majd munkájában vesz részt és a maga területén irányítja is, ahol mindenki – sokszor erején felül – igyekszik a Liga célkitűzéseit megvalósítani, és ezt a többezres tagságú intézményesült civil szervezetet működtetni. Az elmúlt hónapok eredményei alapján a jövőben is a Liga megújulását kívánja szolgálni.

Nagy része van abban, hogy a Liga az elmúlt több mint két évtizedben a jogszabályi kereteket kihasználva, de nem átlépve folyamatosan működött.

A Magyar Rákellenes Liga a rákbetegség elleni küzdelemben végzett tevékenységéért 2015-ben a “Daganatos betegekért” ezüst gyűrűvel tüntette ki.