Időpont : 2017.  szeptember 7. csütörtök, 14 óra

Előadó: Juhász Józsefné KIT- tréner

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet második félévi, őszköszöntő előadása az “Ami csak rajtad múlik”- című  előadás volt.

Kellemes meglepetésemre sokan voltak kíváncsiak a Kriston Andrea által kidolgozott módszerre. Köszönöm a lehetőséget, és azt az érdeklődést, amit a résztvevők tanúsítottak.

“A Kriston módszer testet, lelket megmozgató alhasvédő torna, a medencealapi izmok /gátizmok/, záróizmok és a kismedencei szervek egészségvédő tréningje. A módszer elsajátítása során fejlődik a résztvevők önértékelése és segít rávilágítani a kismedencei szervek pszichoszomatikus elváltozásainak okaira.

Kriston Andrea 31 évvel ezelőtt beszélt erről a módszerről, ami azóta nagy fejlődésen ment keresztül és ma már szakorvosok által támogatott. A módszer 12 órát vesz igénybe, ami egymásra épül, 3 főrészből áll: tornaelemek tanulásából, gyakorlásból és pszichés támogatásból.

A torna elsajátítását mindenkinek ajánljuk kortól, nemtől függetlenül megelőzés, önrehabilitációs célból.

A módszer sikerességét igazolják az eredmények, pl. a módszert alkalmazó szülő nőknél 90 %-ban nem kellett gátmetszést alkalmazni, inkontinencia 97%-a megszűnik, 85%-a az aranyérnek visszahúzódik, hólyagsérv 87%-a visszahúzódik, megerősödik a szexuális vágy stb.

10 hét után 132%-ban javulást mutat. A férfiaknál a prosztata gyulladás nagyobb százalékban megszűnik, prosztataműtét után jelentkező vizeletmegtartási képesség is nagyobb százalékban megszűnik.” – Ezek után a mondatok után Juhász Józsefné KIT tréner egy Popper Péter idézettel zárta:

“Legyél te a biztonság! Önmagad biztonsága”

37 érdeklődő vett részt az előadáson.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kirándulás, előadás, közös torna a Liganapon

A MRL Rózsaszentmártoni Alapszervezete kirándulást szervezett tagjainak a helyi pincesorra. Közös torna után háziorvosunk – Dr. Király Csaba – tartott előadást településünk egészségügyi helyzetéről, kiemelve a daganatos betegségeket és a szűrések fontosságát. A finom gulyás Olvass tovább...

Alapszervezetek

Miskolc – “Kertész leszek” díjátadó első állomás

2016 őszén a Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályával közösen nyolcadik alkalommal indítottuk el a „Kertész leszek…” elnevezésű környezet-egészségügyi pályázatunkat. Célja: a fenntartható fejlődés érdekében a gyermekek környezettudatos magatartásra nevelése, aktív részvételükkel virágoskert kialakítása az óvodában, bevonásuk a Olvass tovább...