A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezetének vezetője személyes meghívást kapott a fenti elnevezésű rendezvényre Szekszárd Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Vezetőjétől: Kerekes Márk rendőr százados úrtól

Póta Diána rendőr hadnagy statisztikai adatok ismertetését követően Kerekes Márk rendőr százados részletesen beszélt arról a tényről, hogy az életkor változásával arányosan a fizikum is megváltozik.

Legfontosabb hogy a saját testi korlátaikkal, képességeikkel tisztában legyenek, és ezek ismeretében válasszák meg a legmegfelelőbb közlekedési formát, az évszakok, valamint az időjárási viszonyok figyelembevételével.

Az előadás részeként bemutatták azokat az idei év súlyos baleseteiről készült rendőrségi felvételeket, amelyek odafigyeléssel megelőzhetők lehettek volna.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Túra Mátrafüredre

Mátrafüredre túráztak a Gyöngyösi Alapszervezet tagjai 2018. november 10-én. A túra után pihenésképpen tornáztunk, majd nyársaltunk.

Alapszervezetek

Vendégváró falatok locsolkodóknak

Fakanál Klubfoglalkozás, dietetikus tanácsadás Időpont: 2024. március 18. Vezeti: Sándorné Buda Ildikó dietetikus A Hatvani Segítő Szolgálatunk mai Fakanál klubfoglalkozásán már a húsvéti ünnepekre hangolódtunk. Kétfajta krémet készítettünk. Az egyik tojásos tonhalkrém, a másik sima Olvass tovább...