Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítőszolgálata 2017. június 29-én ünnepelte 10. születésnapját.

A Grassalkovich Művelődési Házban megrendezett ünnepségre Egerből, Miskolcról, Debrecenből, Kabáról, Budapestről és a kistérség több Alapszervezetétől érkeztek kedves vendégek.

Horváth Richárd, Hatvan város polgármesterének megnyitó köszöntőjét követően Rozványi Balázs, a Liga elnöke, dr. Nagy Emese főorvos asszony, majd Lazányi Jánosné, a Segítő Szolgálat vezetője köszöntötte a vendégeket.

A köszöntők után Emléklapok átadásával köszönte meg a Magyar Rákellenes Liga Liga elnöke és Lazányi Jánosné, a Hatvani Segítő Szolgálat vezetője támogatóinak és önkéntes segítőinek a szolgálatnak nyújtott támogatást, segítséget.

A kedves műsor után a gyönyörű születésnapi tortát körbeállva minden résztvevő elénekelte a születésnapi dalt.

Már tíz éve nyújt támogatást a Hatvani Segítő Szolgálat

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvan – januári programajánló

        A Segítő Szolgálat programja: Stresszoldó foglalkozás  1/1 – Autogén trénig Időpont: január 18. hétfő Vezeti: Kiss Anett pszichológus, Hatvani Kórház Helyszín: Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi B.u.16. Megbeszélés 1. – Heves megyei Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészség a konyhában

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet 2020. 10.06-án klubnapot tartott a Beszterce lakótelepi Közösségi térben. A felkért előadó, Bialkó Tímea egészségnevelő, dietetikus „Egészség a konyhában” címmel tartott vetítettképes prezentációt. Az előadó beszélt az egészség fogalmáról, az „okostányérról”, Olvass tovább...