“Aki leül egy betegágy mellé és megfogja egy szenvedő kezét, annak tudnia kell, hogy ez mennyit jelent egy magányos ember számára, aki kínzó testi-lelki fájdalmakkal megterhelve várja a végső megnyugvást.”

A Református Dunamenti Kistérségi Diakónia (REDUKIDI) 2013-ban kezdte a 15 férőhelyes Majosházai Hospice Ház építését a 140 ezres lélekszámú, dunamenti kistérségben élők részére.

Kategóriák: Koncert

Kapcsolódó bejegyzések

Koncert

Kékgolyó koncertsorozat XXIII. – Játszik a Weiner Ensemble

Szeretettel várjuk egy kis kamarazenére 2017. január 24-én, kedden 16 órára, a XXIII. Kékgolyó koncertünkre. Legyen a vendégünk, hallgassa velünk a Weiner Ensemble koncertjét! Az együttes tagjai: Baksai Réka (hegedű), Bán Máté (fuvola), Dani Imre Olvass tovább...

Események

Kékgolyó koncertsorozat XXV.

A Magyar Rákellenes Liga és az Országos Onkológiai Intézet szervezésében szeretettel várjuk “Válogatás a romantika gyöngyszemeiből” című zenélésre 2017. április 6-án, csütörtökön 16 órára, a XXV. Kékgolyó koncertünkre. Legyen a vendégünk, hallgassa velünk a romantikus dalokat, áriákat Olvass tovább...

Események

Kékgolyó koncertsorozat az Országos Onkológiai Intézetben – XIV.

2015. november 12-én 16 órakor várjuk a betegeket, orvosokat, ápolókat és az intézet valamennyi dolgozóját egy kis koncertre. Fellépő vendég Szabó Marcell zongoraművész.