MRL Miskolc – A nyári programjainkat erdei partival kezdtük.

Garadna közkedvelt kiránduló helyünk. A Bükk hegység természeti adottságai révén minden évszakban csodálatos élményt nyújt. 2017. május 24-én nyári programunkat, most már harmadik éve, közös bográcspartival kezdtük más társklubokkal együtt.

A házigazda most Az Életért a Rák ellen Egyesület volt, a többi résztvevő: MRL Miskolc, Szívbetegek egyesülete, Diabétesz egyesület.  Családias volt a hangulat, olyan mintha, már 20 éve ismernénk egymást, hisz olyan társakkal beszélgettünk, akiknek a problémája ugyanaz vagy hasonló.

A programban főszerepe volt a mozgásnak, a Shibasi és meridián tornának. Akinek kedve volt, barangolhatott a Garadna völgyben, gyönyörködhetett a  Bükk szépségében. Vendégeink voltak Vihula Mihajlo gitárművész és tanítványai, akik hangulatos műsorral szórakoztatták a jelenlévőket. A finom ebédet a tagok által sütött sütemények követték.

Köszönet a szervezőknek, a tagoknak, hogy megint egy emlékezetes szép nappal lettünk gazdagabbak.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gödöllői programok

Dr. MUCSI JÁNOS “ONLINE” FB csoportoldalunkon követhető szeptember 23-án és később visszanézhető: https://www.facebook.com/groups/583899778639428/ A dohányzás káros hatásai különösen a daganatos betegségekre, a leszokás lehetőségei és orvosi segítségei hamarosan! ÚTLEVÉL AZ EGÉSZSÉGHEZ! – 2 napos online Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szentmise Egerben a daganatos betegek gyógyulásáért

Az Egri Alapszervezet felkérésére február 5-én 17 órakor, az egri Szent Bernát (ciszterci) templomban Koós Ede prefektus, a templom igazgatója szentmisét celebrált a daganatos betegek gyógyulásáért. Ezen a misén Szent Ágota III. századi keresztény vértanú Olvass tovább...

Alapszervezetek

Prevenció fiúknak az Avas Gimnáziumban

MRL Miskolc Prevenció fiúknak dr. Solymosi Tibor onkológus főorvossal (2018.05.30-án az Avasi Gimnáziumban)