A Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya és a Salgótarjáni Alapszervezet felhívására Nógrád megye középiskolásainak 8 csapata vetélkedett az egészséges életmód tudnivalóiról 2017. február 15-én, az Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez kapcsolódva.

Már középiskolás korban meg lehet ismertetni a tanulókkal a népegészségügyi szűréseket és remélhetőleg felnőtt korukban részt vesznek ezeken a meghívásos szűréseken.

https://www.youtube.com/watch?v=xPmyCFJT_ZE

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Az egészségügyi ellátáshoz való jog – előadás Egerben

Betegjogi előadás Egerben, az EKMK Bartakovics Béla Művelődési Házban, 2016. november 8-án 13 órakor. A rendezvény ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Alapszervezetek

Gyöngyösiek decemberi programjai

2023.12.09. Budapest Elutaztunk Budapestre megnézni az ország karácsonyfáját. Budapesten egy kedves barátunk kalauzolt a karácsonyfához. Megcsodáltuk és utána megnéztük a Szent István Bazilikát is. Gyönyörű szép. Sétáltunk a karácsonyi vásári forgatagban. Ittunk finom forralt bort. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kirándulás a Tari Stupához és Szentkútra

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének OGYIK tagjai augusztus 2-án ismét csodálatosan szép helyre kirándultak. Mai úti célunk Tar, a Budhista szenthely és Szentkút volt. Taron áll hazánk második legnagyobb sztúpája és egy emlékpavilon, amely Olvass tovább...