A MRL Salgótarjáni Alapszervezet Egészségklubjának áprilisi vendége dr. Darnói Tibor holisztikus orvos volt, aki nagyon fontosnak tartja gyógyító tevékenysége során az egészségmegőrzés és helyreállítás szempontjából a lelki-testi-szellemi harmónia megteremtését.

Megismerhettük a holisztikus gyógyítás lényegét, a test-lélek-szellem harmóniájának összefüggéseit, fontosságát.

Előadásából kiderült, hogy milyen az egészséges és egészségtelen stressz, képes-e a túlzott lelki terhelés önmagában is fizikai tüneteket kiváltani. Személyes példákon mutatott rá, hogy a lelki gyakorlatok segítik az embert, hogy tudatosan élje és szervezze mindennapjait, segíti a gyógyulás, az egészségmegőrzés útját.

A 85 fős hallgatóság nagy érdeklődéssel követte az előadást és számos kérdést intéztek az előadó felé, melyekre Darnói doktor készségesen válaszolt.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Tudj többet a rákról, tegyél többet ellene! – Dr. Béres Emese emlékverseny 2023. díjátadó

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály és a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat Dr. Béres Emese internetes emlékversenyt hirdetett általános és középiskolás csapatok számára. Dr. Béres Emese 2019-es haláláig tisztiorvosként működött és Olvass tovább...