10 éves jubileumi rendezvényt tartottunk 2017. március 21-én, a Hajdószoboszlói Alapszervezet megalakulásának megünneplésére.

A rendezvényre meghívtuk vezetőinket, támogatóinkat és tagjainkat. Az ünnepség helyszíne a Hajdúszoboszlói Hotel Délibáb szálloda Mirage terme volt, melyet a szálloda tulajdonosai ingyenesen bocsájtottak rendelkezésünkre e jeles ünnep alkalmából.

Rendezvényünket jelenlétükkel megtisztelték, Rozványi Balázs elnök úr és Csordásné Dr. Juhász Judit elnökhelyettes asszony.

Az ünnepséget megnyitotta Dr. Sóvágó László polgármester úr.

Gondolatok az alapszervezet 2007-2017 évi aktivitásairól címmel beszámoltam az elmúlt 10 év kiemelkedő eseményeiről, rendezvényeiről, programjairól. Köszöntöttem a kiemelkedő önkéntes munkát végző tagjainkat, akiknek a Liga szép kiadványát, „Az első 25 év” című könyvet adtam át egy szál rózsa kíséretében.

Rozványi Balázs elnök úr megköszönte a sok éves lelkes és önzetlen munkát.  Személyes köszönetképpen egy szép oklevelet és virágot adott át az elmúlt tíz évben végzett munkáért.

A rendezvény dr. Varga Tamás főorvos úr záró és köszönő szavaival ért véget.

Ezt követte a meglepi: vendéglátás születésnapi tortával!!!

Boldog, boldog születésnapot, kívánjuk hogy……énekelték közösen és örömmel!

Miklós Jánosné
a Hajdúszoboszlói Alapszervezet elnöke

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

10000 lépés program

Megérné a férfiaknak is utánanézni a gyógytorna lehetőségeknek

10 Ezer Lépés Program” Salgótarjánban A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete volt a következő állomása a prosztatarákos betegeket segítő programnak.   A korai stádiumban felfedezett prosztatarák , mely a „férfi rákok” 10 %, meggyógyítható, az előrehaladott Olvass tovább...

Egyéb

KÁR LENNE, HA RÁK LENNE internetes vetélkedő régiós díjátadás

A Dél-Dunántúli Régió győztese a siófoki Perczel Mór Gimnázium leánycsapata