Nőnap alkalmábók köszöntötték a B.-A.-Z Megyei Kórház és Egyetemi Kórház Sugárterápiás és Klinikai Onkológia Centrumában a hölgyeket 2017. március 7-én.

A Magyar Rákellenes Liga önkéntesei délelőtt meglátogatták az osztályon fekvő hölgyeket, és csekély ajándékkal kedveskedtek.

Déli 12.00 órakor a Sugárterápia épületében dr. Révész János centrumvezető főorvos úr a Nemzetközi Nőnap alkalmából köszöntötte a hölgyeket. Bevezetője után a Fazekas utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola gitártanára, Vihula Mihajlo és diákjai ünnepi koncerttel kedveskedtek a megjelenteknek.

Nőnapi gondolatait a „Nőkről” Gecse Attila lelkész úr tolmácsolta. A megemlékezés után a centrumvezető főorvos úr és az onkológián dolgozó férfiak (orvosok, szakápolók) tarka színekben pompázó tulipánnal lepték meg a női munkatársakat és a betegeket.

Ezúton köszönjük a megemlékezést, sok kedvességet, ajándékot!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

10 km-es gyalogtúra a Mátrába

Időpont: 2016. december  28. Karácsonyi ünnepek után úgy éreztük, jót fog tenni egy kiadós séta a friss levegőn, egy kicsit megmozgatjuk tagjainkat és reménykedve elindultunk a verőfényes napsütésben a festői szépségű Mátrába, hogy hátha tudunk Olvass tovább...

Alapszervezetek

Taggyűlés és farsang Gyöngyösön

A február 7-ei taggyűlésünkre már fél órával előbb érkeztünk, hogy elkészítsük a szokásos farsangi menüt, ami nem más, mint a házi zsíros kenyér lila hagymával, paprikával, uborkával. A desszertet batyusan oldottuk meg, volt sós és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Túrázás, torna – Gyöngyösi Alapszervezet

Nyársalással egybekötött túrázás és tornázás a gyönyörű időben.