1. március elejétől Boros Csaba Lászlóné, Eszter veszi át a Debreceni Segítő Szolgálat vezetését. Eszter az elmúlt 22 évben a Magyar Rákellenes Liga egyik fő szervének, az Ellenőrző Bizottságnak oszlopos tagjaként tevékenykedett, segítette munkájával, szakértelmével a Bizottságot.

Gál Annamáriától veszi át a Debreceni Segítő Szolgálatot, hogy teljes mértékben megújítsa és megerősítse. Rengeteg terve van a városban és a teljes régióban, többek között a szakmai-, önkéntes működés megerősítése, a külföldi kapcsolatok kialakítása, más szervezetekkel való kapcsolat kiépítése, iskolákkal, onkológiákkal, önkormányzattal együttműködés kialakítása, több alapszervezet létrehozása a területen, és természetesen az érintettek és családtagjaik további segítése.

“Most úgy láttam, hogy szűkebb hazámban Debrecenben nagyobb szükség van rám a megüresedett segítő szolgálati helyen, ezért döntöttem úgy, hogy vállalom a hely betöltését.

Nagyon szerettem csinálni az ellenőri  munkámat és mindig a jobbító szándék vezérelt. Ehhez olyan jó indulatú és szakmai tudásuknak a legjavát adó  szakembereket választott mellém a tagság, akikkel örömmel tettem felelősségteljes feladatomat. A későbbiekben is nagy szeretettel gondolok rájuk, dr. Kajtor Erzsikére és Bak Imrére, bár itt csak az együtt munkálkodásunk szűnik meg, de a Ligában való ténykedésünk nem.” Boros Csaba Lászlóné

A Magyar Rákellenes Liga Elnöksége nevében köszönjük Eszternek, a hosszú és lelkiismeretes bizottsági munkát, a kitartást és nagy szeretettel köszöntjük a Debreceni Segítő Szolgálat vezetőjeként!

Mindezek mellett köszönjük Ancsának, hogy vezette a Debreceni Szolgálatot, hogy sok betegnek segített az útján, beletéve idejét, energiáját, munkáját egy közös cél elérése és a segítés céljából! A továbbiakhoz egészséget és minden jót kívánunk!

Kapcsolódó bejegyzések

Hegyvidéki Alapszervezet

Ajtódíszek a Kézműves foglalkozáson

A RákÁSZ Kézműves klub foglalkozásán ajtódíszeket készítettek. A résztvevők gyönyörű, színes anyagokkal dolgoztak és szemet gyönyörködtető alkotások készültek.

Alapszervezetek

Gödöllői hírek, programok csatornái

Kedves érdeklődők! A Gödöllői Alapszervezet programjairól az alábbi lehetőségeken tájékozódhattok: ” hivatalos” ” FB oldalunk  https://www.facebook.com/groups/376441699936699/user/100064556421730/ eseményoldalunk: https://www.facebook.com/AddTovabbaMosolyodat/events  a napi aktuálitásainkat követő és hírt adó fb csoport oldalunk : https://www.facebook.com/groups/583899778639428 You tube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCyeQKbIKe5UxC9dq9m9va0A Instagram megjelenésünk: https://www.instagram.com/addtovabbamosolyodat/

Alapszervezetek

GyöngyöM program Miskolcon

MRL Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat csapata is csatlakozott a XII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez a Mályvavirág „GyöngyöM” programjához. 2018. január 22-én és 23-án fiatalok készítettek papír mályvavirágot. Az elkészített virágokat a „Mályvavirág Alapítvány” szórólapjával Olvass tovább...