A Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete a hagyományos, a 2016. évet lezáró  éves Közgyűlését 2017. február 20-án tartotta.

A Ligában a Küldöttgyűlés alapszervezetenként azonos napirend szerint zajlik, az idén ez 14 napirendi pontban volt összefoglalható.

A határozatképesség megállapítását a Mandátum Bizottság jelentette.

Elhangzott a a 2016. évi szakmai és pénzügyi beszámoló, megtörtént annak elfogadása, majd a 2017. év programtervezetének és költségvetésének ismertetése után a tagok nyílt szavazással történő egyöntetű elfogadása.

Idén küldötteket is választottunk, mivel az előzőek 2 éves mandátuma lejárt. A jelöltek neveit a 2016. december 26-án megválasztott Jelölő Bizottság terjesztette elő, majd a jelöltek igenlő nyilatkozatai után titkos szavazással megválasztottuk őket.

A siófoki küldöttek: Horváth Józsefné, Keszthelyi Györgyné és Nagy Józsefné lettek, akiknek gratulálunk és jó munkát kívánunk az elkövetkezendő 2 évre.

Az összejövetel a tagjaink által sütött finomságok fogyasztása melletti beszélgetéssel fejeződött be.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Táplálkozás-daganat – Előadás Szekszárdon

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet felkérésére előadást tartott Asztalos Ágnes dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember, a Tolna Megyei Balassa János Kórház munkatársa az alapszervezet tagsága, meghívott vendégek és más érdeklődők számára. Színvonalas előadása után a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tatai kirándulás

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet OGYIK tagjai június 8-án Tatára kirándultak. Megtekintettük a Tatai várat, az Öreg-tó partján található vízi várat. Majd kisebb pihenő után az Esterházy kastélyba látogattunk el. Az Öreg–tó partjáról megcsodáltuk a gyönyörű tájat, majd utunk Olvass tovább...