Gyöngyfűzésre hívunk!


Helyszí
n: a gyöngyösi Tesco áruház előterében
(3200 Gyöngyös, Vásár u. 2, )

Időpont: 2017. január 28-án
szombaton 10-kor

Szervező:            

Gyöngyösi Alapszervezete és a 

Az aktivitás célja hogy minél több ember készítsen velünk együtt egy gyöngyfűzért. A helyszínen közösen készítünk gyöngysort, karkötőket amit a gyöngyösi Bugát Pál Kórház Nőgyógyászati osztályának ajánljuk fel, hogy átadhassák az ott fekvő betegeknek.

Szeretnénk egyesült erővel elérni, hogy a méhnyakrák ne legyen tabu, váljon éves rutinná a szűrésre járás, és a HPV elleni oltás lehetőségét minél többen mérlegeljék. Erről beszélgetünk a védőnővel.

Járj évente szűrésre, és fontold meg a védőoltást!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyösi közgyűlés

A közgyűlésen beszámoló volt a 2019. évi költségvetésről és programról, valamint 2020 évi költségvetés és program előterjesztése és megszavazása történt.

Alapszervezetek

Szociális Munka Napja Szekszárdon

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet meghívott vendégként két fővel részt vett a Szociális Munka Napja alkalmából rendezett FAÜLTETÉS elnevezésű rendezvényen. Szervezők: Szekszárd MJV Kábítószerügyi Egyeztető Fóruma, RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat, TM Balassa J Kórház, Pszichiátriai Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nordic Walking Senior Klub Salgótarjánban

Januárban is folytatjuk a decemberben beindult Nordic Walking Senior Klub foglalkozásain a részvételt. Ez hetente 70 perces aktív mozgás szakember vezetésével.