MBSR-MBCT stresszcsökkentő tréning
indul február 7-én

Ha úgy gondolja, túl sokat szorong a betegsége miatt,
tanulja meg a stresszel való megbirkózást
egy Magyarországon újnak számító technikával!

Az MBSR- (Mindfulness Based Stress Reduction) tréning a tudatosítás alapú stresszcsökkentésre épül. Számos eredmény bizonyítja, az MBSR program hatékonyságát a stressz csökkentésében és jótékony hatását a daganatos megbetegedések, krónikus fájdalmak, stressz eredetű szív és légzőszervi megbetegedések, és egyes pszichológiai problémák kezelésében.

2014-2016 között zajlott az Oxford Mindfulness Center oktatói által vezetett első magyarországi Mindfulness Based Cognitive Therapy | Tudatos Jelenlét Alapú Kognitív Terápia (MBCT) oktató képzés, a Semmelweiss Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszéke és Fazekas Gábor szervezésében. Az MBCT tanfolyamot szorongás oldására, depresszió megelőzésére, stressz csökkentésére ajánljuk daganatos betegek és hozzátartozóik számára.

Tanfolyam vezetők:
Nyitray Kornélia MBCT oktató, orvos, pszichológiai és farmakológiai szaktanácsadó
Fazekas Gábor | MBSR, MBCT oktató

Időpont: február 7-től (8 alkalom)
Keddenként, 08:-10:00 óráig

 Helyszín: Országos Onkológiai IntézetTükörterem

!!Bejelentkezés szükséges !!

Jelentkezés: Antal Magdi, 321-7445, 06-20-337-4637, rakasz@rakliga.hu

A programjainkon való részvétel ingyenes.

Kapcsolódó bejegyzések

Klubfoglalkozás

Mit jelent a túlélőknek a mozgás, gyaloglás, futás?

Szeretettel várjuk a Melanóma-, Limfóma-, Férfiak klubja közös rendezvényére! Mit jelent és hogyan működik a rákos túlélőknek a mozgás, a gyaloglás, futás a határon túl?  Kotlán Beatrix (OOI/biológus) külföldi élménybeszámolója, vetítéssel egybekötve Időpont: június 29. (csütörtök) Olvass tovább...

Alapszervezetek

Civilek együttműködése Salgótarján adventi koszorújának elkészítésében

2019-11-27 Salgótarján civil szervezetei 2019. november 27-én saját kezűleg készítették el a város adventi koszorújának díszeit, amelyben a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei is részt vettek.