Helyszín: Az Albert Schweitzer Kórház Rendelőintézet Aulája
Időpont: 2016. november 26. 9-13 óráig

Az Albert Schweitzer Kórház Egészségfejlesztő Irodájának szervezésében került megrendezésre az Egészségnap. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálata is meghívást kapot a szervezőktől rendezvényen való részvételre.

Az Egészségnapon ingyenes szűréseken vehettek részt a látogatók pl.: nőgyógyászati szűrés, prosztataszűrés, szájüregi szűrés, hallásvizsgálat, húgysavszint mérés, érsebészeti vizsgálat, koleszterin,vércukor, stressz, vérnyomásmérés és dietetikus, dohányzásról leszokási tanácsadások.

Bemutatkozó asztalunknál a szervezetünk életét bemutató kiadványokat, szóróanyagokat találhattak az asztalunkhoz érkező érdeklődők. Kreatív asztalunk minden alkalommal sikeres, mert míg a szülő a szűréseken várakozik, addig önkéntes társaink foglalkoznak a gyermekekkel.

160 fő látogatott el az Egészségnapra, vett részt a szűréseken.

Lazányi Jánosné

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nőnapi ünnepség a Hatvani Alapszervezetben

2017. március 9-én tartottuk a Grassalkovich Művelődési Házban nőnapi ünnepségünket. Színes műsorral köszöntöttük kedves vendégeinket. Divatbemutatónkon szebbnél szebb ruhákat öltöttek fel lányaink és boldogságtól sugárzó arccal vonultak fel a vörös szőnyegen. Vidám, szép délutánt töltöttünk együtt Olvass tovább...

Alapszervezetek

Séta a mellrák elleni harc jegyében a szlovákiai Gútán

Első alkalommal szervezték meg 2016. október 15-én a szlovákiai Gútán a rózsaszín sétát a mellrák elleni harc jegyében, az országhatáron átnyúlva. A rendezvény főszervezője és védnöke dr. Németh Iveta volt. Beszédében kiemelte, hogy ezt a Olvass tovább...