Rendhagyó Kreatív Klubfoglalkozás és Szépségtanácsadás
Klubvezető: Lazányi Jánosné, Bődi Rita

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata 2016. október 19-én rendhagyó klubfoglalkozást tartott összevonva a Kreatív és a Szépüljünk együtt klubfoglalkozást.

Ennek az apropója, hogy a Hatvan Tv „Helló Hatvan” c. magazinműsora bemutatja a Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat működését.

A közel félórás összeállításban tájékoztatjuk a nézőket szervezetünk munkájáról, elérhetőségéről, klubfoglalkozásainkról, nagyobb rendezvényeinkről  és hogy miben tudunk segítséget nyújtani a  hozzánk  forduló betegtársainknak, családtagjainknak. Önkéntes társaink az önkéntes munka szépségeiről, fontosságáról beszéltek. Kórházi beteglátogatónk boldogan mesélte el, hogy milyen jó érzés, ha belép a kórterembe és az előző héten is bent fekvő betegek mosolygó arccal várják.

Hiszünk, hiszek a közösség gyógyító erejében, jó látni a felém forduló mosolygós, bizakodó, életigenlő, kedves arcokat!

15-en vettünk részt a foglalkozáson

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

“Egy nap a nőkért” – Figyelemfelkeltés az emlőrák és méhnyakrák elleni harc jegyében

Tizedszer szervezett figyelemfelkeltő sétát és programot 2018. október 5-én a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya az emlőrák és méhnyakrák elleni harc jegyében. A program színhelye a Balassi Bálint Olvass tovább...

Alapszervezetek

Önkéntesek Világnapján vettek részt a Gyöngyösi Alapszervezet tagjai

A MRL Gyöngyösi Alapszervezete december 5-én Ecséden vendégeskedett a helyi szervezet meghívására, az Önkéntes Világnap alkalmából. Egy nagyon színvonalas kulturális műsort láthattunk, találkoztunk a Heves megyei önkéntesekkel.

Alapszervezetek

A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat májusi programja

  Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub Minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió Debrecen Rákóczi u. 60. Női Egészségmegőrző torna Helyszín: Szent József Gimnázium Debrecen, Szent Anna u. 17. Gyalogolj az egészségedért a Nagyerdőn Minden Olvass tovább...