A Siófoki Alapszervezet minden szeptemberben  – már hagyományosan 4. alkalommal  – rendezi meg az Önkéntes Segítők Napját. Ezen alkalmakkor  azok a tagok /26 fő/, akik  ügyeletet vállalnak, illetve akik nagyon sokat tettek az alapszervezet munkájának eredményessé tétele érdekében, összejönnek és felelevenítik az elmúlt évben végzett munkát, megosztják egymással élményeiket, tapasztalataikat.

Az idén ezt  a Kálmán Étteremben „fehér asztalnál” tehették, mivel a Liga anyagilag támogatta a rendezvényt, kifejezve ezzel az irántuk való megbecsülését.

A finom vacsora elfogyasztása után elnök asszony köszöntötte a megjelenteket, méltatta és megköszönte mindenkinek a munkáját és a továbbiakhoz is hasonló szorgalmas, odaadó  hozzáállást kívánt.

Szó volt természetesen a még ebben az évben előttünk álló feladatokról, rendezvényekről.

Végül a Liga „Az első 25 év” c. kiadványát kapta meg az a három önkéntesünk, akiknek eddig még nem sikerült azt átadni.

Egy jó hangulatban eltöltött, kellemes szép estét töltöttünk együtt, megerősítve összefogásunkat  a betegek , illetve a fiatalok és a lakosság körében végzendő felvilágosító munkánk még eredményesebbé tétele érdekében.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Debreceni 2019. októberi programajánló

Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub Minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió Debrecen Rákóczi u. 60.  Női Egészségmegőrző torna Minden pénteken 16 órától Helyszín: Szent József Gimnázium Debrecen, Szent Anna Olvass tovább...

Alapszervezetek

SZOKÁSOSTÓL ELTÉRŐ FARSANGUNK

A Hatvani Alapszervezet beszámolója Bár a vírus miatt hagyományos módon nem farsangolhattunk az idén, de február hónap elején egy játékra kértem, invitáltam  alapszervezetünk tagjait és családjukat. Készítsenek közösen családtagjaikkal, vagy csak a maguk örömére farsangi Olvass tovább...