A Hatvani Segítő Szolgálat helyiségében augusztus 11-én, csütörtökön 14 órakor szépségtanácsadás volt Bődi Rita vezetésével, akinek ajánlásait érdemes megfontolni:

„Fontos a napi bőrápolási rutin a nyár végén is, mivel a meleg hatására tágabbak a pórusok, könnyebben megtapad bennük a por. Tisztítást követően pórusösszehúzó pakolás ajánlott és mindenképp napszaknak megfelelő krém. Viszont az ellenkezője is gyakori probléma lehet, azaz a kiszáradt, többszörösen igénybe vett arcbőr is igényli a frissítést, melyre igazán gyógyír egy természetes növényi őssejteket tartalmazó krém, ezek belülről táplálják és segítik a bőr struktúráját. Ha szeretünk sminket viselni, akkor mindenképpen próbáljunk csak egy leheletnyi alapozóval dolgozni, de talán jobb választás, ha egy könnyű BB krémmel kendőzzük el apróbb bőrhibáinkat. Továbbra is ajánlott 15-20-as fényvédővel ellátott bőrápoló krémek használata, így csökkenthetjük a bőröregedés jeleit .”

Tükörképünk visszaköszön nekünk, hogy szépek vagyunk, lelkünk felkiált örömében. Fontosak ezek a szépségtanácsadások, jobban érezzük magunkat és ezt sugározzuk a környezetünkre is.

Lazányi Jánosné, a Segítő Szolgálat vezetője

Kapcsolódó bejegyzések

Kirándulás

Sétáljunk együtt! klub következő kirándulása – Esztergom

Időpont: 2017. október 4. (szerda) Találkozó: Bp. Nyugati pu. 08.50 óra A vonat indulása: 09.20 óra Érkezés Esztergomba: 10.44 óra 11.00 órától kisvonattal városnézés, Párkány érintésével.  (750,-Ft/fő) Bazilika megtekintése. Belépőjegy kombinált: felnőtt: 1.500,- Ft/fő, nyugdíjas: 1.000,- Ft/fő. 16.10 Olvass tovább...

Egyéb

Úszásoktatás

A Magyar Rákellenes Liga modellértékű programjával segíti a gégeműtéten átesett daganatos betegeket. Külföldön képzett oktatóval és orvosokkal, speciális segédeszközzel lehetővé tesszük a normális életvitel elősegítését. Az úszásoktatás zárt uszodában, állandó orvosi felügyelet mellett történik. A Olvass tovább...