A Magyar Rákellenes Liga elnöke, dr. Bittner Nóra főorvos asszony június 14-re találkozóra hívott minden alapszervezeti vezetőt Budapestre. Elnök asszonynak a megválasztása óta ez az első találkozása az országban működő alapszervezetek elnökeivel, akiken kívül jelen volt dr. Demeter Jolán elnökhelyettes asszony, illetve Strommer Pálné és Gaál Imre elnökségi tagok, akik a Liga munkatársai. A moderátor Winkler Violetta volt.

Először az alapszervezeteket érintő aktuális kérdéseket, tudnivalókat és feladatokat beszéltünk meg a működésünket illetően. Kiadványokat vehettünk át, majd meghallgattuk az elnök asszony szakmai elképzeléseit és egyéb irányú tájékoztatását a Liga munkáját illetően.

Ezután hozzászólások, jövőbe mutató javaslatok, megvalósítható ötletek hangzottak el a jelenlévők részéről, melyeket a munkaterv elkészítésénél igyekeznek figyelembe venni.

A találkozót igen eredményesnek és hasznosnak tartjuk, s úgy ítéljük meg, hogy az eredményesebb munka érdekében a  jövőben is szükség van hasonló összejövetelekre.

Csohánné dr. Kovács Anna, a MRL Siófoki Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Motorral a mellrák ellen Debrecenben

Országos Motoros Csillagtúra óta minden év októbere a mellrák elleni küzdelem hónapja. A Magyar Rákellenes Liga a mellrák elleni küzdelem hónapjának bevezető eseményeként Országos Motoros Csillagtúrát szervezett. A Debreceni Alapszervezet második alkalommal csatlakozott az országos Olvass tovább...

Alapszervezetek

Örökmozgók Kerékpáros Országjárás – Sárszentágota

A Sárszentágotati Alapszervezet szeretettel hívja az érdeklődőket Örökmozgók Kerékpáros Országjárás programjára. Időpont: 2019. június 16. Program: Az országjáró kerékpárosok fogadása és kerékpáros felvonulás a Kultúrház parkolójához Gyülekező a Deák Ferenc u. Május 1. utca sarkánál Olvass tovább...

Alapszervezetek

A gyermekkori daganatok felismerése – előadás Rózsaszentmártonban

A MRL Rózsaszentmártoni Alapszervezete ismeretterjesztő előadást szervezett április 13-án a Művelődési Házban, a gyermekkori daganatok felismeréséről. Az előadó: Dr Rényi Imre főorvos, gyermekgyógyász-onkológus. A színvonalas előadáson 53 fő vett részt.