Alapszervezetünk néhány tagja – immáron sokadik alkalommal – 2016. június 04-én részt vett a Siófokon minden évben megrendezendő Tour de Pelso kerékpár versenyen. Minden évben vérnyomás-, vércukor, testtömeg index- és húgysav méréseket végzünk a versenyzők igényének megfelelően. Az átlagostól eltérő mérési eredmények esetén  tanácsadással segítünk azok javításán. Ezen kívül célunk volt a Liga tevékenységének  és kiadványainak népszerűsítése.

Ez a verseny a Balaton körbe kerékpározásáról szól. Idén is több száz, a  kerékpározást kedvenc sportnak tekintő  férfi és nő jelentkezett a megmérettetésre az ország minden pontjáról.

3 különböző időpontban indult a Start a megtenni kívánt kilométerektől függően reggel 9 órától.

Az indulás előtt dr. Lengyel Róbert Polgármester köszöntötte a városba érkezett sportolókat.

A versenyzők visszaérkezésére várva a jelentős számú közönséget ezúttal Kasza Tibor és Gájer Bálint énekesek szórakoztatták és többféle kerékpáros akrobatika és egyéb szórakozási lehetőség is várta őket.

A kerékpárosok visszaérkezésük után ingyenesen  ebédelhettek  és lehetőségük volt végtagjaik ingyenes masszíroztatására is.

A rendezvény gyönyörű, napsütéses időben, jó hangulatban, kellemesen telt, amihez  kereskedők is hozzájárultak különböző portékáik kínálatával.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyposta Borsodnádasdon

2017.január 23-án tartottuk a XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét keretében szervezett programunkat. 12.30 órától a felső tagozat 7-8-ik osztályos tanulói jöttek el a Móra Ferenc Általános Iskolából a Közösségi Ház és Könyvtár nagytermébe, ahol előadásokat Olvass tovább...

Alapszervezetek

A szűrés lehetőség a gyógyulásra – Tiszafüred város rózsaszínben

HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM Tiszafüred Város Önkormányzatának a támogatását! KÖSZÖNÖM Rozványi Balázs Elnök Úrnak (a Magyar Rákellenes Liga elnöke) megtisztelő jelenlétét! KÖSZÖNET Vargáné Balogh Irén Alpolgármester Asszonynak, Dr. Sebő Éva Főorvos Asszonynak, Dr. Borsos Anikó Főorvos Asszonynak, Dr. Beranek Lászlónénak, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kul-túra Budapesten a Városligetben

Közkívánatra újabb látogatást szervezett bővített tartalommal a MRL Salgótarjáni Alapszervezet Budapestre, az építészeti „Oscar-díjjal” kitüntetett Zene Házába október 18-án. A húszfős csapat a délelőttöt a Hangdómban kezdte. Egy háromdimenziós film vetítése alatt zenével és különböző Olvass tovább...