Március 22-én a Liga Központi irodájának, Gazdasági irodájának és Rákellenes Általános Szolgálatának munkatársai egy nagyon szép napot töltöttek el az Apci Alapszervezet meghívására.

A programon végigkísért bennünket Halmai László alpolgármester úr és az Apci Alapszervezet pár lelkes tagja is.

A program első részében a hatvani Grassalkovics Kastély vadászati kiállítását néztük meg szakavatott, fiatal vezetővel. A múzeumlátogatás után az apci Qualiform Zrt. társaságnál szervezett üzemlátogatást Gellénné Rezsnyák Erika, az Apci Alapszervezet vezetője. Először az üzem ebédlőjében kaptunk finom ebédet a Qualital Kft. jóvoltából, utána pedig az öntvény- és szerszámgyártás lépéseibe vezetett be bennünket Rigó Róbertné Andi, a Qualiform Zrt. nagyon lelkes humánpolitikusa. Nem mindennapi élményben volt részünk a vezetés alatt az öntvénygyártás rejtelmeit a főzés fázisaival is magyarázó vezetésben.

Az üzemlátogatás után a Közösen Apcért Egyesület vezetője, Hegedűs Gyula mutatta be diáin Apc nevezetességeit, történetét. Kifogyhatatlan történetei, szép régi képei közelebb vittek bennünket az egykori apci családok életéhez. Órákig tudta volna mondani még mindazt, amit feleségével és az egyesület többi tagjával összegyűjtöttek.

Köszönet az Apci Alapszervezet vezetőjének és tagjainak a meghívásért, a süteményekért.

Köszönet Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár úrnak és Halmai László alpolgármester úrnak a vadászati kiállítás megtekintésének lehetőségéért.

Köszönet Szalay Erzsébetnek, a Qualital Kft. ügyvezető igazgatójának az ebédért.

Köszönet dr. Fehér Oszkárnak, a Qualiform Zrt. elnökének az üzemlátogatás lehetőségéért, Rigó Róbertnénak, a Qualiform Zrt. humánpolitikusának a lelkes, élvezetes kalauzolásért.

Köszönet Hegedűs Gyula úrnak a rendhagyó apci történelemóráért.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Farsang és Natura nap

A MRL Gyöngyösi Alapszervezet 2020. február 21-én egy hangulatos, vidám farsangi összejövetel rendezett. A Natura nap keretében 2020. február 22-én PSA szűrés szerveztünk. Szórólapokat adtunk át és a feltett kérdésekre válaszoltunk, majd felhívtuk az emberek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Beszámoló teremtornáról és meridián tornáról Hatvanban

Teremtorna Vezette: Dencs Andrásné gyógytornász A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata 2018. január 10-én elindította újból az évek óta nagy sikert arató Teremtornáját. Gyógytornászunk kímélő gyakorlatokat tervezett a mai napra, mert a hosszú ünnepek miatt Olvass tovább...

Egyéb

Előadássorozat „BESZÉLJÜNK RÓLA” címmel

Együtt a mellrák ellen – az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében