Március 15-én a szlovákiai Füleken megrendezett ” Határtalan civil együttműködések”  jubileumi programon vettek részt a MRL Salgótarjáni Alapszervezet vezetőségi tagjai. A rendezvényt a salgótarjáni székhelyű Lélekpendítők Társasága szervezte.

A Füleki Városházán a meghívott salgótarjáni és füleki civil szervezetek képviselői egy workshopon találkoztak, ahol a köszöntők és a rövid bemutatkozók utáni kötetlen beszélgetések közben a jövőbeli közös együttműködés és kölcsönös segítés lehetőségeiről is szót ejtettek.

A közös ebéd után a Vármúzeum kiállításait nézhették meg, majd 15-órától a helyi római katolikus templomban „Isten áldja meg a magyart” címmel ünnepi műsor következett. A program a Füleki Gimnázium előtti Hősök terén zárult koszorúzással.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyümölcsös túrókrém készült a hatvani Fakanál klubban

Időpont: 2022. október 24. Vezető: Sándorné Buda Ildikó dietetikus A Hatvani Segítő Szolgálatunk mai fakanál klubfoglalkozásán finom gyümölcsös túrókrémet készítettünk. Hozzávalók 12 főre: Eper ízlés szerinti mennyiségben. A krémhez : 750 g rögös túró 500 Olvass tovább...

Alapszervezetek

Séta a mellrák ellen Hatvanban

2015. október 9-én a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet immár hetedik alkalommal tartotta meg mellrák elleni figyelemfelhívó rendezvényét és sétáját. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, szép napsütéses időben sokan csatlakoztak hozzánk!  Önkéntes csapatunk a Olvass tovább...